Wikipedia:Medaljet

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Medaljet në Wikipedia janë nderime të cilat u jepen vullnetarëve të Wikipedia-s për kontributet dhe punën e palodhur në Wikipedia-n shqip.

Ndryshe nga çmimet, të cilët jepen pas një votimi nga komuniteti në qendrën e votimeve, medaljet mund të jepen lirshëm nga cilido përdorues duke vendosur një nga stampat e mëposhtme në faqen e diskutimit të personit që dëshiron t'i jepet.

Për më shumë informacion lexoni: Wikipedia:Vlerësimet.

Medalje komuniteti[Redakto nëpërmjet kodit]

Medaljet e komunitetit janë medalje dedikuar shërbimeve a veçorive të ndryshme të dikujt në komunitet.

# Medalja Stampa Arsyeja
1 New Barnstar.png {{Medalje}} Për vlerësimin e përgjithshëm të kontributeve të dikujt në komunitet.
2 CopyClean Barnstar Hires.png {{Medalje autorësie}} Dedikuar personave që kujdesen për ruajtjen e të drejtave të autorit në komunitet.
3 Peace Barnstar Hires.png {{Medalje diplomacie}} Dedikuar personave që bëjnë rolin e negociatorit në zgjidhjen e konflikteve në komunitet.
4 Minor Barnstar Hires.png {{Medalje e vogël}} Dedikuar personave që bëjnë vazhdimisht ndryshime të vogla duke rregulluar gabime drejtshkrimore e teknike në komunitet.
5 Photographer Barnstar.png {{Medalje fotografie}} Dedikuar personave që merren me shtimin e fotografive nëpër artikuj apo ngarkimin e punëve personale fotografike në komunitet.
6 Socratic Barnstar Hires.png {{Medalje gojëtarie}} Dedikuar personave që tregojnë aftësi të mira argumentuese në diskutimet në komunitet.
7 Starhalf Hires.png {{Medalje gjysmë D}} Dedikuar çifteve të personave (sidomos atyre me mendime të kundërta) që duke bashkëpunuar në faqe të caktuara përmirësojnë komunitetin. Gjysma e djathtë.
8 Halfstar Hires.png {{Medalje gjysmë M}} Dedikuar çifteve të personave (sidomos atyre me mendime të kundërta) që duke bashkëpunuar në faqe të caktuara përmirësojnë komunitetin. Gjysma e majtë.
9 Barnstar of Humour.svg {{Medalje humori}} Dedikuar personave që me pozitivitetin e tyre krijojnë një atmosferë më të mirë në komunitet.
10 Brilliant Idea Barnstar Hires.png {{Medalje ideje}} Dedikuar personave që sjellin një ide të re të vlefshme në komunitet.
11 Kindness Barnstar Hires.png {{Medalje mirësie}} Dedikuar personave veprave e të cilëve në komunitet dallojnë për mirësjelljen dhe etikën.
12 Rosetta Barnstar Hires.png {{Medalje përkthimi}} Dedikuar personave që merren vazhdimisht me përkthime nga artikuj homologë në komunitet.
13 Portal Barnstar Hires.png {{Medalje portali}} Dedikuar personave që merren me mirëmbajtjen dhe reklamimin e portaleve të komunitetit.
14 Tireless Contributor Barnstar Hires.gif {{Medalje pune}} Dedikuar personave që bëjnë sasi të mëdha pune (sidomos punë të ashtuquajtur "mekanike") në komunitet.
15 Citation Barnstar Hires.png {{Medalje referimi}} Dedikuar personave që kujdesen për plotësimin e burimeve dhe verifikimin e funksionalitetit dhe saktësisë së tyre në komunitet.
16 Megaphone Barnstar Hires.png {{Medalje reklamimi}} Dedikuar personave që në mënyra të ndryshme reklamojnë komunitetin e Wikipedia-s dhe ndikojnë për zgjerimin e tij.
17 Design Barnstar Hires.png {{Medalje skicimi}} Dedikuar personave që kujdesen për skicimin e ikonave të reja në komunitet.
18 Barnstar Barnstar Hires.png {{Medalje stampimi}} Dedikuar personave që kujdesen për krijimin dhe mbarëvajtjen e stampave në komunitet.
19 Surreal Barnstar Hires.png {{Medalje surrealizmi}} Dedikuar personave që përfshihen në shumë pjesë të komunitetit njëherësh duke ndihmuar ku të munden.
20 Rescue Barnstar Hires.png {{Medalje shpëtimi}} Dedikuar personave që kujdesen për të shpëtuar artikujt që janë caktuar për grisje.
21 Compass Barnstar Hires.png {{Medalje udhëzimi}} Dedikuar personave që kujdesen për të ndihmuar vullnetarët e rinj në komunitet.
22 Barnstar of Diligence Hires.png {{Medalje zelli}} Dedikuar personave që kanë bërë një punë vërtet të kujdesshme e të detajuar në një faqe në komunitet.

Medalje tematike[Redakto nëpërmjet kodit]

Medaljet tematike janë medalje dedikuar kontributeve të dikujt në fusha apo tema të veçanta.

Medalje shtetërore[Redakto nëpërmjet kodit]

Medaljet shtetërore janë medalje dedikuar kontributeve të dikujt në lidhje me një shtet të caktuar.

Medalje ndërshtetërore[Redakto nëpërmjet kodit]

Medaljet ndërshtetërore janë medalje bashkimesh a organizash ndërshtetërore dedikuar kontributeve të dikujt në lidhje me këto bashkime a organizata.

Gostitje[Redakto nëpërmjet kodit]

Stampat e gostitjeve janë stampa dedikuar shoqërizimit të komunitetit me një frymë tradicionale shqiptare.