Jump to content

Wikipedia:Projekti Biografi/Stampat

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Është një stamp e lehtë (stampa:Biografia) për tu përdorur dhe janë disa stampa të lidhura në mes veti. Këto dy kutiza kanë për qëllim krijimin e një Letërnjoftimi dhe për mbledhjen e të dhënave për përpuni të mëtutjeshëm.

Keteogorizimi i Bioagrife të personave përderisa nuk kuvendohet ndryshe është mirë jetë [[Kategoria:Biografi|Profesiani|Shtetsia|etj...]] . Ndërrimi i vendit të kategorisë kërkonë punë sistematike dhe shumë kohë. Pasi që kjo do të bëhet pas zgjerimit të kategoris në nën-kategori çdo nërrimi është i panevojshem.


Vini Re! Për çdo ndryshim që bëni këtu e më poshtë në këtë fleter diskutoni me njëri nga anëtarët aktiv ose në kuvend.

Kjo ështe kutizë univerzale që shërben për të dhënat e një personi/biografi.

Mbushja e formularit është fare e thjeshtë: pas çdo barzimi vendoset e dhëna përkatëse. Për figurën (foto) ndryshon emrin si dhe prapashtesën e figurës. Te PX duhet të shënohen edhe dimensionet e përshtatshme.

{{Biografia
|Foto      = emri.xxx 
|PX       = dimensioni.px (150.px)
|Emri      = emri
|Mbiemri     = mbiemri
|Emri Alternativ = emri alternativ
|Profesionin   = profesioni
|Lindja     = [[dita muaji]] [[viti]] 
|VendLindja   = vendlindja
|Vdekja     = [[dita muaji]] [[viti]] 
|VendDekja    = ku ka vdekur
| nationalityn = nacionaliteti
|}}

Ky është effekti i kësaj tabele:

Projekti Biografi/Stampat


Stampat e përbëra

[Redakto nëpërmjet kodit]

Në këto stampa janë të lidhura disa të dhëna plotësuese.

Emri
Mbiemri
Lindur më
Lindur në
Vdiq më
Vdiq në
Shtetësia
Kombësia
Profesioni
Mirënjohje
{{Leter Tabela Fillim}}
<!--{{Leter figura|}}-->
{{Letër portreti|}}
{{Leter titulli|}}
{{Leter emri|}}
{{Leter mbiemri|}}
{{Leter ditëlindje|}}
{{Leter vendlindje|}}
{{Leter ditëvdekje|}}
{{Leter vendvdekje|}}
{{Leter shtetësie|}}
{{Leter nacionaliteti|}}
{{Leter profesioni|}}
{{Leter mirnjohje|}}
<!--{{Leter shënim|}}-->
{{Leter Tabela Fund}}
{{Bio
 |Foto= 
 |Titulli = 
 |Emri = 
 |EmriDytë = 
 |EmriTretë = 
 |Mbiemri = 
 |Shqiptimi = 
 |KomentEmri = 
 |Seksi = 
 |VëndiLindjes = 
 |DitaMuajiLindjes = 
 |VitiLindjes = 
 |VëndiVdekjes = 
 |DitaMuajiVdekjes
 |VitiVdekjes = 
 |Aktiviteti = 
 |Aktiviteti2 = 
 |Aktiviteti3 = 
 |AktivitetiTjetër = 
 |Nënshtetësia = 
 |FaqjaWeb = 
}}

Efektin e gjëni këtu

Për të shikuar Listën e personave me titullin Pasha