Wikipedia:Projekti Mirënjohje/Shtetërore Shqipëri/Urdhri i Flamurit Kombëtar

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

/Urdhri i Flamurit Kombëtar ( krahasoh ) është dekoratë shtetërore e Shqipërisë që u jepet qytetarëve shqiptarë dhe të huaj për merita të jashtëzakonshme për lartimin e kombit shqiptar dhe të Shqipërisë. Ky urdhër është i artë.


Mjete ndihëmëse:

Lista e të nderuarve sipas përkatësis shtetërore[Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ...