Wikipedia:Projekti TV/Stacione/Shqip/ShijakTV

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Projekt i filluar me qëllim të përmbledhjes së temave që kanë të bëjnë me televizionin.

Projekti ShijakTV redaktoni të dhënat dhe ...
Emëtimi i plotë :
Intenacional
Adresa
Vendi
Tel
Fax
E-mail
*
Në Internet
Radio
TV:
http://www.shijaktv.com/
-/-
-/-
Në Wiki:
Kategoria
etj.
Shijak TV
Shijak TV
-/-
Frekuencat lokale: *
Frekuencat satelitore: *

Prodhimet[Redakto nëpërmjet kodit]

Transmetimet[Redakto nëpërmjet kodit]