Wikipedia:Projekti TV/Stacione

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Projekt i filluar me qëllim të përmbledhjes së temave që kanë të bëjnë me televizionin.


Projekti TVSH redaktoni të dhënat dhe ...
Emëtimi i plotë :
Intenacional
Adresa
Vendi
Radio Televizioni Shqiptar
Albanian Radio Television
Rruga Ismail Qemali Nr 11
Tirana, Albania
Tel +355.42.22481 T/F
Në Internet
Radio
TV:
http://rtsh.sil.at/
?
s´ka
Në Wiki:
Kategoria
etj.
Radio Televizioni Publik Shqiptar
s´ka
TVSH
Projekti RTK redaktoni të dhënat dhe ...
Emëtimi i plotë :
Intenacional
Adresa
Vendi
Radiotelevizioni i Kosovës
Radio Television of Kosova
Rr. "Xhemail Prishtina" nr. 12
Prishtinë, Kosovë
Tel
Fax
E-mail
+381 /0/ 38 230 102 dhe +381 /0/ 38 230 103
+381 /0/ 38 235 336
post@rtklive.com
Në Internet
Radio
TV:
http://www.rtklive.com
http://blueskylive.radio-kosova.com/index.php
s´ka
Në Wiki:
Kategoria
etj.
RTK
s´ka
Radio Televizioni i Kosoves, Radio Televizioni i Kosovës
Projekti RTP redaktoni të dhënat dhe ...
Emëtimi i plotë :
Intenacional
Adresa
Vendi
Radio Televizioni i Prishtinës
Pristina Radio Television
s´ka
s´ka
Tel s´ka
Në Internet
Radio
TV:
s´ka
s´ka
s´ka
Në Wiki:
Kategoria
etj.
Radio Televizioni i Prishtinës
s´ka
RTP - Radio Televizioni i Prishtines, RTP, Radio Prishtina
Projekti ShijakTV redaktoni të dhënat dhe ...
Emëtimi i plotë :
Intenacional
Adresa
Vendi
Tel
Fax
E-mail
*
Në Internet
Radio
TV:
http://www.shijaktv.com/
-/-
-/-
Në Wiki:
Kategoria
etj.
Shijak TV
Shijak TV
-/-
Projekti VIZION PLUS redaktoni të dhënat dhe ...
Emëtimi i plotë :
Intenacional
Adresa
Vendi
*

Rr. Don Bosko Nr.5
Tirane, Shqiperi
Tel
Cell.
E-mail
+355-42-58 488/58 489
+355-69 20 97789
info@vizionplus.tv dhe lajmet@vizionplus.tv dhe publicitet@vizionplus.tv
Në Internet
Radio
TV:
http://www.vizionplus.tv/
s´ka
s´ka
Në Wiki:
Kategoria
etj.
Vision Plus
Vision Plus
*

ALSAT - redaktoni të dhënat dhe ...


Adresa:
Në Internet:
Në Wiki:
Frekuencat lokale:
Frekuencat satelitore:

TV 21 - redaktoni të dhënat dhe ...


Adresa:
Në Internet:
Në Wiki:
Frekuencat lokale:
Frekuencat satelitore:

Top Channel - redaktoni të dhënat dhe ...


Adresa:
Në Internet:
Në Wiki:
Frekuencat lokale:
Frekuencat satelitore: