Wikipedia:Projekti TV/Stacione/Shqip/RTP

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Projekt i filluar me qëllim të përmbledhjes së temave që kanë të bëjnë me televizionin.

Projekti RTP redaktoni të dhënat dhe ...
Emëtimi i plotë :
Intenacional
Adresa
Vendi
Radio Televizioni i Prishtinës
Pristina Radio Television
s´ka
s´ka
Tel s´ka
Në Internet
Radio
TV:
s´ka
s´ka
s´ka
Në Wiki:
Kategoria
etj.
Radio Televizioni i Prishtinës
s´ka
RTP - Radio Televizioni i Prishtines, RTP, Radio Prishtina
Frekuencat lokale: s´ka
Frekuencat satelitore: s´ka

Prodhimet[Redakto nëpërmjet kodit]

Transmetimet[Redakto nëpërmjet kodit]