Wikipedia:Projekti TV/Stacione/Shqip/TVSH

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Projekt i filluar me qëllim të përmbledhjes së temave që kanë të bëjnë me televizionin.

Projekti TVSH redaktoni të dhënat dhe ...
Emëtimi i plotë :
Intenacional
Adresa
Vendi
Radio Televizioni Shqiptar
Albanian Radio Television
Rruga Ismail Qemali Nr 11
Tirana, Albania
Tel +355.42.22481 T/F
Në Internet
Radio
TV:
http://rtsh.sil.at/
?
s´ka
Në Wiki:
Kategoria
etj.
Radio Televizioni Publik Shqiptar
s´ka
TVSH
Frekuencat lokale:
Frekuencat satelitore:

Prodhimet[Redakto nëpërmjet kodit]

Transmetimet[Redakto nëpërmjet kodit]