Jump to content

Wikipedia:Takime/Wikimedia diversity editathon

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Fillimi

 

Udhëzime

 

Lista

 

Pjesëmarrësit

 Informacioni rreth biografive të vajzave/ grave dhe rreth komunitetit LGBT është shumë i varfër në gjuhën Shqipe. Ditën e shtunë zhvillohet një edit a thone rreth diversitetit në projektet e Wikimedias, pikërisht për të rregulluar këtë informacion në gjuhën shqipe.

Eventi do fillojë me prezantimin e Wikiprojektit LGBT në Wikipedian Shqip: https://sq.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:WikiProjekti_LGBT

dhe Wikiprojektin: Gratë me nënprojekt Womens in Red: https://sq.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:WikiProjekti_Women_in_Red

Do të tregohet sesi mund te redaktojmë në Wikipedian Shqip dhe në Wikidata. Më pas të gjithe pjesëmarresit fillojnë redaktojnë artikujt e tyre të preferuar.

Dataː 25 nëntor 2017

Oraː Duke filluar nga ora 11ː00

Vendiː Open Labs HackerspaceRruga Pjeter Budi, 1000 Tirana, Albania

Hyrja është e lirë. Ju lutemi merni laptopët me vete.