Wikipedia:Takime

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kjo faqe përdoret për të organizuar dhe koordinuar takimet lokale dhe rajonale të Wikipedianëve, ndërsa detaje të plota rreth organizimeve ndodhen në nën-faqet përkatëse.

Takimet e ardhshme[Redakto nëpërmjet kodit]

Planifiko takim të ardhshëm[Redakto nëpërmjet kodit]

Stampa:Takime/Korrik 2021Stampa:Takime/Gusht 2021
Wikipedia Takime
   Korrik 2021  +/-
   Gusht 2021  +/-
Kalendari i plotë i takimeve


Eventet në facebook[Redakto nëpërmjet kodit]

https://www.facebook.com/sq.wikipedia.org/events

Takimet e kaluara[Redakto nëpërmjet kodit]

Fotografi[Redakto nëpërmjet kodit]