Wikipedia:Takime/Editathoni i Monumenteve të Kosovës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Fillimi
Main

 

Instruksione Instructions

 

Lista e Monumenteve List of Monuments

 

Kontributet Contributions

 

Artikuj1

Artikuj2

 


Qëllimi i edit-a-thonës[përpunoni burim]

Përgjatë viteve gjatë garave Wiki Loves Monuments janë mbledhur me mijëra fota të monumenteve. Njëkohësisht, ekzitojnë disa burime tjera dhe sistemet si Wikidata të cilat mundësojnë krijimin dhe pasurimin e artikujve në Wikipedia për monumentet e mbrojturaa. Qëllimi i edit-a-thonës është shtimi i përmbajtjes në Wikipedia për monumentet e mbrojtura të kulturës në Kosovë në gjuhët shqip, anglisht etj. Kontributi mund të bëhet që tash ndërsa do të kulminoj më 13 nëntor me çmime të veçanta për kontribuesit më të mirë.

Informacione për takimin[përpunoni burim]

Data: 12-13 nëntor, 2016

Vendi: Prishtina Hackerspace - rr. "Ganimete Terbeshi", Shtëpia Nr.2, 10000 Prishtinë, Kosovë

Financim[përpunoni burim]

Kontaktojeni Arianitin për të mbuluar shpenzimet e udhëtimit dhe hostelit. Mëngjeset dhe drekat ofrohen nga organizatori për të gjithë pjesëmarrësit.

Programi[përpunoni burim]

Të premten[përpunoni burim]

Anëtarët e Grupit të Përdoruesve takohen në ora 19:00

 • Caktohet programi
 • Ndoshta diskutimi për Grupin e Përdoruesve WALUG (nëse kanë ardhe të gjithë anëtarët që planifikohet)

Të shtunën[përpunoni burim]

Fillon në ora 10:00

 • Ilustrim i artikujve me fotot e mbledhura
 • Shkrim
 • Geotagging
 • Përkthim
 • Identifikim i nevojave për foto dhe artikuj

Demonstrim:

 • AutoWikiBrowser (Arianiti?)
 • Grantet (Liridoni)
 • ...

Mbaron në ora 18:00

Të dielen[përpunoni burim]

Fillon në ora 10:00

 • Ilustrim i artikujve me fotot e mbledhura
 • Shkrim
 • Geotagging
 • Përkthim
 • Identifikim i nevojave për foto dhe artikuj
 • Diskutim i grupit të përdoruesve

Demonstrim:

 • Wikipedia në shkollë - Outreach (Arianiti)

Mbaron në ora 15:00

Burime[përpunoni burim]

Pjesëmarrës[përpunoni burim]

Vini re: Nëse nuk keni llogari në Wikipedia, atëherë shënoni e-mail adresën. Rekomandohet ta keni laptopin tuaj me veti, nëse nuk mund të sjellni tuajin, na thoni gjatë regjistrimit dhe do të mundohemi t'ju sigurojmë.
 1. Arianit
 2. Liridon
 3. ILIRIDAproud
 4. 95.107.183.10
 5. romesa_selimi@live.com
 6. Planeti ( Ismet Azizi)
 7. Zmarlind5
 8. 46.99.46.77
 9. Lee Turtle
 10. Aktron (on Czech Wikipedia in Czech language).
 11. 82.114.79.2
 12. 46.99.135.154
 13. Snajperisti | Shpend gashi | shpendgashi300@gmail.com
 14. Bresta
 15. Blendi hasani | blendi-hasani@outlook.com
 16. Punëtoria (Gëzim Bullaku)
 17. 79.106.209.117 10 nëntor 2016 18:47 (CET)
 18. Pazzx
 19. Kurioziteti123
 20. Albinfo (on German Wikipedia in German language remotely).