Wikipedia:Takime/Wikipedianët në OSCAL

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Informacione për takimin[Redakto nëpërmjet kodit]

Qëllimi[Redakto nëpërmjet kodit]

OSCAL është konferencë vjetor e open source, në të cilën marrin pjesë prezantues, zhvillues dhe promovues të kulturën që lirë dhe njohurive të hapura. Wikipedianët do të marrin pjesë me një prezantim, një punëtori dhe një takim.

  • Prezantim - Arianit Dobroshi - "Rethinking the Albanian Wikipedia" - më 14 maj, duke filluar në orën 17:00 (Talks #1 – Dhoma 301 – Kati i tretë)
  • Takim - Wikimedia Meetup - më 15 maj, duke filluar në orën 09:45 - 11:45 (Meetups #2 – Dhoma 303 – Kati i tretë)
"Takimi do jetë mes wikipedianëve shqiptarë, për të diskutuar në lidhje me projektet në të cilat marrim pjesë ne si Wikipedia Shqip, planet për pjesëmarrje në projekte të tjera, do diskutojmë për problemet e përdoruesve të rinj dhe si mund ti zgjidhim ato, do diskutojmë ide të reja të cilat mund të na ndihmojnë që ne si komunitet, etj."
  • Punëtori - Ismet Azizi - "Wikimedia SQ Editathon Part 1" - më 15 maj, duke filluar në orën 12:15 - 12:45 (Workshops #2 – Dhoma “Laboratori Informatikes” – Kati i parë)
  • Punëtori - Ismet Azizi - "Wikimedia SQ Editathon Part 2" - më 15 maj, duke filluar në orën 13:30 - 14:30 (Workshops #2 – Dhoma “Laboratori Informatikes” – Kati i parë)

Pjesëmarrës të mundshëm[Redakto nëpërmjet kodit]

Galeria[Redakto nëpërmjet kodit]