Wikipedia:Vërejtje e Ankesa

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Mirë se vini në Zyrën e Ankesave!
Kjo është hapësira virtuale dedikuar vërejtjeve apo ankesave të ndryshme që mund të keni të cilat nuk janë aq gjithëpërfshirëse sa për të qenë te Kuvendi.

Para se të depozitosh një ankesë, lexo fillimisht ankesat e kaluara që të shohësh nëse është depozituar më parë nga dikush tjetër.

Mos harroni të nënshkruani në fund!

Për të ruajtur sadopak rendin, gjatë diskutimit kini parasysh këto rregulla:

  1. Parashtrojini ankesat e ndryshme më vete.
  2. Diskutuesi i parë fillon në krye të rreshtit. Përgjigjet vijojnë me : të cilat e largojnë rreshtin djathtas. Përgjigjja tjetër vijon me dy :: dhe kështu me radhë deri sa të bëhen pesë përgjigje (:::::). I gjashti vazhdon në krye të rreshtit pa dy pikat.
  3. Çdo diskutim e përgjigje duhet të nëshkruhet jo me emër por me shenjën – ~~~~ dhe atë menjëherë pas shkrimit e jo në rresht më vete.
Nëse ankesës suaj nuk i është përgjigjur asnjë administrator për 3 ditë ju lutemi të thërrisni një administrator personalisht nga këtu.

If you don't understand Albanian, please ask for assistance here.

Documents icon.svg
Change of personal data[Redakto nëpërmjet kodit]

I want to change some descriptions about my biography which I published a few years ago.

Besarta Ademaj born in (17 may, 200), Pristina. Student, in South Westphalia University of Applied Sciences

Arvato CRM Solutions University of Siegen

Bramsche, Lower Saxony, Germany

@Mashup.off, hello! For the moment being, there is no article about Besarta Ademaj. There is a user page though. - Klein Muçi (diskutimet) 21 janar 2022 04:19 (CET)[reply]