Wikipedia:WikiFilmat SQ/Aktivitetet

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Firmosja e marrëveshjes së bashkëpunimit[Redakto nëpërmjet kodit]

 • 15.02.2019 @ Qendra Kombëtare e Kinematografisë, Rr. “Aleksandër Moisiu”,nr.77, 1012,Tiranë, Shqipëri. Vendodhja në OpenStreetMap: https://osm.org/go/xexS8z0hp?m=
 • aktiviteti nr.1: 15.02.2019, ora 14:00 @ Qendra Kombëtare e Kinematografisë, Rr. “Aleksandër Moisiu”,nr.77, 1012,Tiranë, Shqipëri. Vendodhja në OpenStreetMap: https://osm.org/go/xexS8z0hp?m=
 • aktiviteti nr.2: 19.03.2019, ora 18:30 @ Open Labs hackerspace, Rruga Pjetër Budi Nr.67, k.p 1000 Tiranë, Shqipëri). Vendodhja në OpenStreetMap: https://osm.org/go/xexSkuSU6?m=
 • aktiviteti nr.3: 28.03.2019, ora 18:30 @ Open Labs hackerspace, Rruga Pjetër Budi Nr.67, k.p 1000 Tiranë, Shqipëri). Vendodhja në OpenStreetMap: https://osm.org/go/xexSkuSU6?m=
 • aktiviteti nr.4: 24.04.2019, ora 18:30 @ Open Labs hackerspace, Rruga Pjetër Budi Nr.67, k.p 1000 Tiranë, Shqipëri). Vendodhja në OpenStreetMap: https://osm.org/go/xexSkuSU6?m=
 • aktiviteti nr.5: 04.05.2019, ora 11:00 @ Open Labs hackerspace, Rruga Pjetër Budi Nr.67, k.p 1000 Tiranë, Shqipëri). Vendodhja në OpenStreetMap: https://osm.org/go/xexSkuSU6?m=
 • aktiviteti nr.6: 15.01.2021, @Online ora 17:00 si pjese e 'Ditëlindjes së 15-të të Wikipedias'
 • aktiviteti nr.7: 06.02.2021 @Online ora 17:00
 • aktiviteti nr.8: 20.02.2021 @Online ora 16:00
 • aktiviteti nr.9: 29.06.2021, ora 18:30 @ Open Labs hackerspace.

Mbyllja e fazës së parë të projektit[Redakto nëpërmjet kodit]

 • Data dhe vendi do shtohen së shpejti


Kodi i sjelljes në aktivitete[Redakto nëpërmjet kodit]

Para se të marrësh pjesë në një nga aktivitet e mësipërme të lutem lexo kodin e sjelles: https://www.mediawiki.org/wiki/Code_of_Conduct.