Wikipedia:WikiProjekti Përvjetorët/pjesëmarrësit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Faqja kryesore e projektit
Pasqyra

Pasqyra
...për të gjithë vitin

Vitrina

Vitrina
Të gjithë përvjetorët

Pjesëmarrësit

Pjesëmarrësit
Kontakto anëtarët

Diskuto

Diskuto
Diskutimet tona

Ndihmë

Ndihmë
Stampa, modelim

Arkiva

Arkiva e projektit
Të kaluara...

Nr.
Përdoruesi
Statusi
Si mund të ndihmoj unë?
1. Euriditi (diskutim · kontribute) aktiv
  • Faza 1. Organizimi strukturor i projektit dhe vendosja e përmbajtjes standarte në të gjitha faqet e përvjetorëve me anë të Robotit Tung. Yes check.svg U bë!
  • Faza 2. Mbushja e faqeve me përvjetorë.
2. Koka11 (diskutim · kontribute) aktiv ?