Jump to content

Wikipedia diskutim:Projekti Fjalori/Arkeologji/Arkivi 001

Page contents not supported in other languages.
Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Kjo faqe këtu është vetëm për diskutim mbi faqen teknike Projekti Fjalori/Arkeologji/Arkivi 001. Wikipedia nxit diskutimin mes vullnetarëve të saj dhe nuk do të censurojë komente bazuar në pikëpamjet ideologjike ose politike. Wikipedia nuk do t’i ndryshojë komentet. Ato ose do të publikohen, ose do të fshihen nëse nuk u binden rregullave kryesore.
Fillo një temë të re diskutimi.
Ju lutemi nënshkruani me: – ~~~~

Të gjitha komentet u nënshtrohen këtyre rregullave:

  • Përmbajuni temës!
  • Nuk lejohen: sharje, fyerje, fjalor i papërshtatshëm, gjuhë që përmban urrejtje, sulme personale, thirrje për dhunë apo çdo qëndrim tjetër jo i rregullt.
  • Kugjo dhe asgjë nuk mund e muni të prishni e sakatosni. Është, oshtë e ashtë gjyna e mëkat me i hudhë e gjujtë poshtë e në bërllogë. Ata e ato që menojin e mendojnë se ka boll fjalë e fjelë gjuha popullore shqipe nuk e kanë venin e vendin këtu. Këto fjalë duhet seleksionuar dhe të futen në gjuhën e njëhsuar shqipe.

Doracaku: Projekti Fjalori[Redakto nëpërmjet kodit]

  • Për redaktorët që nuk kanë shumë kohë
Regjistroni terma e fjalë nga profesioni juaj nën cilendo germë. Me rëndësi është të i regjistroni ashtu si i thuani në jetën e përditëshme dhe të jetë e kuptueshme se për çka është fjala. Nëse e dini shqiptimin e saktë, urdhëroni dhe hapeni artkullin dhe shkruani ca fjalë shpjeguese enciklopedike.

Fjalori i gjuhës shqipe Wiktionary[Redakto nëpërmjet kodit]


Wiktionary

Fjalori i gjuhës shqipe Wiktionary është projektin që mbahet nga Fondacioni Wikimedia, një fondacion pa përfitime i rregjistruar në Florida, SHBA

Nga Wiktionary lidheni me fjalorët e gjuhëve tjera (30-40 gjuhë). Nëse jeni të interesuar që të ndërtoni një fjalorë të mirëfilltë vizitoni, redaktim është i njëjtë si këtu. Natyrisht që aty fjalët duhet shkruar si i takon fjalorit dhe jo si në këtë doracakë-fjalorë që përdorët për të mbledhur fjalë në një anë dhe në anën tjetër shërben për hajen e artikujve enciklopedik për terminologji që përdorën në lëmi e profesione të ndryshme.

Hapja e seksionit për ndonjë germë[Redakto nëpërmjet kodit]

Hape me pullën e djathtë të Miut germën dhe në fletën e hapur fute këtë:

< noinclude>
[[Category:Wikipedia:Projekti Fjalori/{{SUBPAGENAMEE}}|XXX]]
[[Category:Wikipedia:Projekti Fjalori/XXX|{{SUBPAGENAMEE}}]]
< /noinclude>
== Germa ==
<small>XXX</small>
<!-- Shkruaj më poshtë -->

Mos harro të ndrshoshë vlerat për XXX dhe për Germa

Kthehu dhe fshijë shenjat e komentit për germën përkatëse për të parë seksionin