Wikipedia diskutim:Wikimedia CEE Spring 2016

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Kjo faqe këtu është vetëm për diskutim mbi faqen teknike Wikimedia CEE Spring 2016. Wikipedia nxit diskutimin mes vullnetarëve të saj dhe nuk do të censurojë komente bazuar në pikëpamjet ideologjike ose politike. Wikipedia nuk do t’i ndryshojë komentet. Ato ose do të publikohen, ose do të fshihen nëse nuk i binden rregullave kryesore.
Shtyp këtu për të filluar një temë të re diskutimi.
Ju lutemi nënshkruani me: – ~~~~

Të gjitha komentet u nënshtrohen këtyre rregullave:

 • Përmbajuni temës!
 • Nuk lejohen: sharje, fyerje, fjalor i papërshtashëm, gjuhë që përmban urrejtje, sulme personale, thirrje për dhunë ose çdo qëndrim tjetër jo i rregullt.

Rregullat[Redakto nëpërmjet kodit]

Po listoj një listë të rregullave në shqip për këtu dhe në en për në faqen e projektit në meta

sq en
1 Çdo përdorues mund të marrin pjesë në konkurs, juria dhe organizatorët e tjerë nuk kanë të drejtë të marrë shpërblime. Any user can participate in contest, jury and other organizers are not entitled to prizes.
2 Janë të shkruara tërësisht, pa përdorimin e mjeteve për përkthim automatik Are written comprehensively, without the use of machine translation tools
3 Vetëm artikujt e listuar në listat e shteteve të CEE Spring do të marrin pikë Only articles listed on the country lists of CEE Spring will be awarded points
4 Artikulli duhet të jetë të paktën 2,500 bytes dhe minimum prej 200 fjalë. The article should be at least 2,500 bytes and a minimum of 200 words.
5 Pikët e vlerësimit nga juria është në rangun nga 1 deri në 5 Evaluation points from the jury is in the range of 1 to 5
6 Artikujt duhet të krijohen mes 21 mars, 2016 dhe 31 maj, 2016 Articles shall be created between March 21, 2016 and May 31, 2016
7 Editimet, në një artikull ekzistues, që arrijnë deri në 350 fjalë do të vlerësohen me 1 pikë Changes to an existing article that exceed 350 words will be awarded with 1 point
8 Editimet duhet të jenë shkruajtur me një shqipe të rregullt dhe të plotësojnë rregullat e Wikipedia Edits must be written in well Albanian and have to complete the Wikipedia rules

Nëse keni ideja tjera, shtoni/fshini/ndryshoni rregullat sipas mendimit tuaj.--Liridon (diskutimet) 21 mars 2016 17:23 (CET) Shtova dy rregullat e fundit. Nese bini dakord me thoni qe t'i shtoj sot ne faqet e projektit (sq, en).--DenisaRucaj (diskutimet) 22 mars 2016 19:44 (CET)

New countries[Redakto nëpërmjet kodit]

Hi! I'm sorry I write in English. Since the beginning of this project, there are some new countries participating. May you add Croatia, Kazakhstan, Bosnia and Herzegovina and Turkey to your list, flags and schedule? Thank you!--Fraxinus (diskutimet) 30 mars 2016 22:22 (CEST)

Hi @Fraxinus, we had them in our list since the start of the project, in our schedule. --Liridon (diskutimet) 31 mars 2016 11:16 (CEST)

Prizes[Redakto nëpërmjet kodit]

Hello! The international organisers need information about

 • how much of the up to 400 Euro for your community you are willing to pay for prizes,
 • what the prizes will be,
 • how the prizes will be bought, and
 • how you will be reimbursed, if needed.

Please abide by the Rules on international level.

The easiest way to buy the prizes and have no reimbursement process is to give one of those of us taking care of the prizes (User:Лорд Бъмбъри, User:Magalia, User:Ата) a link to a web shop. That way we will be able to purchase the prizes and either have them delivered to the winners, to the local organiser, or left in the store to be picked up by someone.

The second easiest way to buy the prizes is that the local organiser buys them with their own money, scans the invoice and sends it to us together with their bank account number. They will get their reimbursement in two weeks after the submission of the receipt.

In this case there are two possibilities: the better one would be if the invoice for the goods is issued to Wikimedia Polska:

Stowarzyszenie Wikimedia Polska
ul. Tuwima 95, pok. 15
90-031 Łódź, Polska

If this is not possible we would need any proof of purchase and confirmation from recipient the she or he received the goods.

Further models are possible, but have to be discussed bilateral with the international organisers. --Лорд Бъмбъри (diskutimet) 27 maj 2016 10:55 (CEST)

Hello Лорд Бъмбъри!
Our group of organizers, have decide that the easiest way for both of us is to have no reimbursement process and you pay for all of the prices.
We can take the prices from the shop or if the shop do delivery they can send those to us (Albania, Kosovo) by post.
I'm listening the prices below with the linking pages:
 1. -"Heronjte jane te uritur", Gezim Qendro (http://www.shtepiaelibrit.com/store/en/arts/4486-heronjte-jane-te-uritur-gezim-qendro.html)
 2. -"Koleksionisti nr17.09" (http://www.shtepiaelibrit.com/store/en/revistat-letrare/3102-koleksionisti-nr-1709-2009.html)
 3. -"Koleksionisti nr 16.09" (http://www.shtepiaelibrit.com/store/en/revistat-letrare/3103-koleksionisti-nr-1609-2009.html)
 4. -"Vepra 1, Ismail Kadare" (http://www.shtepiaelibrit.com/store/en/works-of-kadare/643-vepra-1-ismail-kadare.html)
 5. -"Fraktalet e shqipes, Ardian Vehbiu" (http://www.shtepiaelibrit.com/store/en/albanological-studies/232-fraktalet-e-shqipes-ardian-vehbiu.html
--DenisaRucaj (diskutimet) 1 qershor 2016 11:18 (CEST)

Hi! Wikimedia Poland will still need a protocol of the process of selection of winners. The protocol must include actual names and usernames of the winners (the names will not be made public, they will be kept only in documents of Wikimedia Polska). And some form of confirmation that the prizes have reached the winners (like a signed declaration or a scan of a post waybill). Please contact me (natalia.szafran@wikimedia.pl) if you need any more information on that Magalia (diskutimet) 9 qershor 2016 15:30 (CEST)

CEE Spring 2016 Survey[Redakto nëpërmjet kodit]

Logo CEE-t.png

Hi, dear CEE Spring 2016 organisers! I am sorry for writing in English again.

The international organisers of the contest ask all the participants to complete the survey about the contest. It is very short. It gives us a bit of statistics and helps make the next contest better.

We will use MassMessage to give the survey link to all the participants. Obviously, not all of them speak English, so please, help us with translating this request and encourage them to complete the survey.

Best regards,
-- Ата via MassMessage 26 gusht 2016 20:54 (CEST)