Willard Frank Libby

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Willard Frank Libby lindi më 17 dhjetor të vitit 1908 në Grand Valley, Colorado dhe vdiq më 8 shtator të vitit 1980 në Los Angeles. Ishte një kimist amerikan. Ky artikull nga Kimia është i cunguar. Ti mund të ndihmosh Wikipedian duke e përmirësuar këtë artikull.