Xhamia e Haxhi Ahmet Dukatarit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Xhamia e Haxhi Ahmet Dukatarit

Xhamia e Haxhi Ahmet Dukatarit (Boshnjakisht: Džamija Hadži Ahmeta Dukatara) është ndërtuar në vitin 1574 nga Arkitekt Sinanit. Xhamia ndodhet në Livno, Bosnje dhe Hercegovinë dhe është një nga xhamitë e vjetra në Ballkan.