Xhamia el-Ez'her

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Xhamia el-Ez'her

Xhamia el-Ez'her (arabisht: الجامع الأزهر) është xhami në pjesë lindore të Kajros, Egjipt, e ndërtuar në vitin 970. Xhamia ndodhet në afërsi të universitetit el-Ez'her.[1]

Shih dhe[edit | edit source]

Referimet[edit | edit source]

  1. ^ Al-Azhar Universitywww.muslimheritage.com