Jump to content

...Baby One More Time (album)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

"... Baby One More Time" është albumi i parë i këngëtares Britney Spears, pasi ajo la grupin muzikor Innosense. Albumi u realizua me 12 janar të vitit 1999SHBA përmes Jive Records, i regjistruar gjate periudhës maj-nëntor 1998. ...Baby One More Time eksploron gjini të njëjtë si dhe Madonna dhe Cher, si soft rock dhe pop.

Këngët hit, që e bën edhe Britney Spears te famshme janë:

  • "...Baby One More Time" (sq.: E vogël dhe njehere), realizuar më 3 nëntor, 1998
  • "Sometimes" (sq.: Ndonjëhere), realizuar në qershor 1999
  • "(You Drive Me) Crazy" (sq.: Ti me ben te cmendur), realizuar në shtator 1999
  • "Born to Make You Happy" (sq.: E lindur qe te bej te lumtur), realizuar në dhjetor 1999
  • "From the Bottom of My Broken Heart" (sq.: Nga fundi zemra ime thyhet), realizuar në shkurt 2000