Jump to content

1951 në Shqipëri

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
1951

Shqipëri
Dekadat:
Shih edhe:Ngjarje të tjera të vitit 1951
Lista e viteve në Shqipëri

Në vijim është lista e ngjarjeve që kanë ndodhur gjatë vitit 1951Republikën e Shqipërisë.

  • Shkurt - Shqipëria dhe Bashkimi Sovjetik nënshkruan një marrëveshje për ndihmë të ndërsjellë ekonomike.