Academicus

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
QSicon in Arbeit.svg Ky artikull apo seksion është jo i plotë ose me cilësi të dobët. Mund të ndihmoni Wikipedian duke e përmirësuar!
Ky artikull duhet të përmirësuar në:  Artikulli duhet të riformlohet me një ton më enciklopedik dhe neutral sepse aktualisht ka formën e një faqeje publiciteti.
Logo e revistes "Academicus"

Academicus është Revistë Shkencore Ndërkombëtare krijuar dhe drejtuar nga Arta Musaraj [1] prej 2008, me bord editorial ndërkombëtar[2] përbërë nga personalitete të jetës akademike e shkencore, botohet cdo gjashtë muaj, "peer reviewed" - në gjuhen angleze me pISSN 2079-3715 dhe eISSN 2309-1088[3].

Academicus, markë e regjistruar 13193-4/2010 me të drejta të mbrojtura nga Konventa e Nices, boton rrezultate kërkimesh shkencore e pune akademike mbi Ekonominë, Shkencat Sociale e Politike, Drejtesinë dhe Shkencat e Komunikimit si dhe argumenta të lidhura me to.

Academicus, është pjesë e shumë bibliotekave tradicionale apo elektronike dhe si pjesë në shumë database të revistave shkencore nga më të qenësishmet në botë,[4]. kompani të specializuara [5] vlerësojne impaktin e saj në fushën e botimeve akademike [6].[7].[8].[9].[10] ku gjithë volumet e saj ruhen në arkivin elektronik Portico.[11]

Referime[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]