Agari

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Agari është lëndë e qullët që nxirret nga disa lështërikë dhe që përdoret për ëmbëlsira dhe në laboratore si lëndë e përshtatshme për zhvillimin e bakterieve.

P biology blue.png Ky artikull në lidhje me biologjinë është i cunguar. Ndihmoni dhe ju në përmirsimin e tij.