Jump to content

Agron Buxhaku

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Agron Buxhaku është një politikan shqiptar nga Maqedonia e Veriut .

Ai ka lindur në vitin 1957 në qytetin e Dibrës . Nga arsimi është politolog. Në vitin 2004 ka qenë Ministër i Transportit dhe Lidhjeve për disa muaj. Anëtar i Bashkimit Demokratik për Integrim . [1] . Ka qenë deputet në periudhën 2002-2006.

Në vitin 2009 është emëruar ambasador i Republikës së Maqedonisë në Francë, ndërsa në vitin 2013 fillon një mandat të dytë si ambasador në Francë.

  1. ^ Биография на сайта на Народното събрание на Република Македония