All I want is everything

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

All i want is everything është albumi i trete i këngëtares se mirënjohur JoJo. Albumi ka pasur te dal në tregun amerikan në vitin 2008. Por nuk është dalur, data është shtyer nga firma e produksionit së JoJo's. Pastaj është publikuar, se album do të del në vitin 2009, nuk është dalur, përsëri është shtyer data. JoJo ka kërkuar 500.000 $ nga firma për mos daljen e albumit. Më vonë ka theksuar firma që dote bashkëpunojmë me një tjetër firme të produksionit dhe është mbetur që do të realizohet në vitin 2011. A do të ketë shtyrje përsëri nuk është publikuar.

Toplista[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  • Gjermani -- (nuk është publikuar)
  • Zvicër -- (nuk është publikuar)
  • Amerikë -- (nuk është publikuar)
  • Angli -- (nuk është publikuar)
  • Austri -- (nuk është publikuar)
  • Shqipëri -- (nuk ka topliste internacionale)