Antigona Gërçari

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Antigona Gërçari lindur më 1963 në Pejë, epidemiologe e magjistruar shqiptare nga Kosova.

Antigona Gërçari sudimet e larta i mbaruar më 1987 në Fakultetin e Mjekësisë në Prishtinë ku dhe është specializua në Dermatovenerologji më 1994. Në vitin 2001 e ka mbrojtur temën e magjistraturës. Është autore dhe koautore e disa punimeve shkencore dhe pjesmarëse në disa simpoziume dhe kongrese në vend dhe jashte vendit (Kosovë, Maqedoni, Barcelon, Firenc, Prag).

Tituj të veprave[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Punimet shkencore te publikuara:

  • Morbus Bouneëille-Pringle; Praxis Medica; 2004. 46 (1).[1]
  • Sindroma Grinspan; Praxis Medica .2001:43:89-90 - në bashkëpunim me A.Krasniqin[1]
  • Carcinoma e lekures; Praxis Medica.1999, vol 42,nr.2,106 - në bashkëpunim me A.Krasniqin[1]
  • Fiziologjia e lëkurës me kozmetikologji (tekst universitar) - në bashkëpunim me A.Krasniqin[1]

Tituj shkencorë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Burimi i të dhënave[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ a b c d Raport i Këshillit të Fakultetit të Mjekësisë - 19.08.2005 Arkivuar 27 shtator 2007 tek Wayback Machine - në internet, prill 2007