Antonio Argondica

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to searchAntonio Argondica studiues arbëresh. Botoi në Nju Jork fletoren "Emigranti Italian", më pas "Ylli i arbëreshëve" dhe shkroi mjaft poezi, ndër të cilat spikasin : "Kërsheu", "Pa mëmë", "Kënga e parë", etj.

Vdiq më 4 mars 1918.