Arsimi dhe shkolla shqipe deri në çlirimin e vendit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Arsimi dhe shkolla shqipe deri në çlirimin e vendit : bibliografi me autor Vasfi Baruti. Botuar në Tiranë nga "SHBLSH", në vitin 1985. Faqet e librit 242.