Arsimi shqip në Kosovë : 1990-1999

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Arsimi shqip në Kosovë : 1990-1999 : shtëpitë-shkolla : sfidat, arritjet dhe aspiratat libër me autor Bajram Shatri dhe redaktor Halim Hyseni. Botuar në Prishtinë nga Libri shkollor, në vitin 2010. Faqet e librit 704.