Assassins

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Assassins është një film me aktoret Antonio Banderas dhe Sylvester Stallone. U shfaq për herë të parë ne vitin 1995. Bëhet fjalë për dy vrasës të paguar të cilët ndeshen me njëri tjetrin kur zbulojnë se duhet të vrasin të njëjtin person.