Busti i Perendeshes Dardane

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Busti I Perendeshes Dardane është i një bust skalitur në Mermer, i cili mendohet të jetë krijuar kah mesi i (shek. I) dhe (shek II). Vendgjetja e tij ishte në fshatin Vërbani (Viti), Kllokot komuna Viti.