Charlize Theron

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko
Charlize Theron
Charlize Theron2 2005.jpg
Ditëlindja: 7 gusht 1975
Vendlindja: Benoni, Afrika Jugore
Faqja zyrtare: charlizetheron.com

Charlize Theron lindi më 7 gusht 1975Benoni, Afrika Jugore. Është një aktore e Afrikës Jugore. Ajo ndërkohë e ka kërkuar edhe nënshtetësinë amerikane.

Filmografia[redakto | redakto tekstin burimor]

Filmografia
Viti Titulli Roli Shënime
2005 Aeon Flux Aeon Flux
2005 North Country Josey Aimes
2004 Head in the Clouds Gilda Bessé
2003 Monster Aileen Wuornos
2003 The Italian Job Stella Bridger
2002 Waking Up in Reno Candy Kirkendall
2002 Trapped Karen Jennings
2001 Sweet November Sara Deever
2000 The Legend of Bagger Vance Adele Invergordon
2000 The Yards Erica Stoltz
2000 Reindeer Games Ashley Mercer
1999 The Cider House Rules Candy Kendall
1999 The Astronaut's Wife Jillian Armacost
1998 Mighty Joe Young Jill Young
1998 Celebrity Supermodel
1997 The Devil's Advocate Mary Ann Lomax
1997 Trial and Error Billie Tyler
1996 2 Days in the Valley Helga Svelgen

Çmime[redakto | redakto tekstin burimor]

Lidhje të jashtme[redakto | redakto tekstin burimor]

 Commons: Charlize Theron – Album me fotografi dhe/apo video dhe material multimediale