Danny Jones

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Danny Jones
Kryetarë i Charleston, West Virginia
1 qershor 2003 – në vazhdim
Paraardhësi: Jay Goldman
Të dhënat personale
Lindi më: 10 korrik 1951
Kombësia: Amerikan
Partia politike: I pavarur (2016-në vazhdim)

Danny Jones (lindi më 10 korrik 1951) është politikan dhe biznesmen amerikan. Ai është kryetar i Çarlestones, Virginia Perëndimore. Para se të zgjidhej kryetar, ai ka punuar në punë të ndryshme. Ai ka punuar si sherif në Kanawha County. Danny ishte anëtarë i Partisë Republikane për 45 vjetë, por në vitin 2016 u bë i pavarur.