Jump to content

Dardhë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kjo faqe bën kthjellimin e titujve që kanë për bazë Dardhë.
Nëse një lidhje e brendshme ju solli këtu, ju lutemi, ndryshojeni lidhjen në fjalë që të ridrejtojë direkt te faqja e duhur.


Dardhë ka më shumë përdorime dhe mund të referohet për:

  • Dardhë, fshat në Korçë, Shqipëri.
  • Dardhë, fshat në Pukë, Shqipëri.
  • Dardhë, fshat në Hotolisht, Shqipëri.
  • Dardha, fshat në Roshnik, Shqipëri.
  • Dardhas, fshat në Pogradec, Shqipëri.
  • Dardhishta, vendbanim në komunën e Kastriotit, Kosovë.
  • Dardhëz, fshat në Mirditë, Shqipëri.