Diskutim:YouTube

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search

E kuptoj se eshte ma mir pa Inc. por eshte korporate dhe merret si e till dhe jo si web faqe. Mendoj se kompanite duhet merren si kompani kurse web faqet si web faqe. (Puntori 11 Tetor 2006 12:49 (UTC))

Ma shume po eshte per web-faqen, as te nje artikull nuk i vin me shkrua inc., edhe as kush nuk e bon ashtu. --Ko.S. diskuto°) 11 Tetor 2006 13:35 (UTC)