Dramaturgjia shqiptare

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko
link= http://sq.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Sigurimii_i_cil%C3%ABsis%C3%AB9 Ky artikull apo seksion është jo i plotë ose me cilësi të dobët. Mund të ndihmoni Wikipedian duke e përmirësuar!
Ky artikull duhet të përmirësuar në:  Pa referenca, Nuk ka përmbajtje të mjaftueshme --Liridon 16 mars 2011 16:45 (CET)


Dramaturgjia shqiptare është e mirënjohur nga shumë vende të tjera evropiane. Jo vetëm drama dhe role teatrore por edhe shumë aktore të talentuar shqiptare që kanë shfaqur talentin dhe bukurinë e stilin e veçante të aktrimit shqiptar.

Aleksandër Moisiu është një nga shumë aktore të famshëm shqiptare.