Edmond Koseni

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Edmond Koseni.jpg

Edmont Koseni lindur ne Peqin në 4 qershore në vitin 1967. Kreu Akademine e Larte te Forcave Tokesore (1985-1989) ( dplomuar ne Elektronike gjate kesaj kohe. Ka kryer akademine e Larte te Policise se Shtetit ne periudhen (1997-2000). Ne periudhen (2001-2005) ka kryer studimet ne Universitetin e Tiranes, Fakulteti Drejtesise. Mban titullin "Avokat".

Eksperienca Profesionale: Ne vitin 1989 Shef nderlidhje i Deges se Puneve te Brendhsme ne Erseke, me grade "Kapiten". Ne vitin 1993 Komandant i Repartit te Policise ne Komisariatin Peqin, Shef Stervitje, Shef Nderlidhj, Shef Komisariati i Komanduar, me grade Kapiten i Pare.

Ne vitin 1997 Shef i Komisariatit te Policise Peqin me graden "major". Ne vitin 1997 Shef i Komisariatit te Policise Tepelenne me graden "major". Ne vitin 1997 Shef i Komisariatit te Policise Lushnje me graden "N/Kolonel". Ne vitin 1998-2001 Drejtor i Drejtorise se Policise se Prefektures Elbasan me braden "Kolonel".

Kurs kualifikimi me ICTAP te SHBA.

Ka punuar me perkushtim te larte per kryerjen e detyrave qe i jane ngarkuar. Shquhet per rezultate shume te larta ne luften kunder krimit te organizuar dhe bandave te armatosura.