Enid

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Enid është nje nga personazhet te The Walking Dead (Sezoni 5 - në vazhdim), interpretuar nga Katelyn Nacon.

Enid nuk ka shumë kohë që ka mbërritur në Alexandria. Që në fillim tregon interes per Carl. Pas sulmit te ujqërve vendos të largohet nga komuniteti dhe të aventurohet në pyje. Gjatë largimit ndihmon Glenn dhe të dy japin sinjal mbijetese per banoret e Alexandrisë. Pas vdekjes së Abraham dhe Glenn vendos të shkojë në Hilltop me Maggien të cilën tashmë e konsideron familjen e saj. Në sezonin e nëntë e shikojmë si ndihmësen e Siddiq, i cili i jep leksione mjeksie. Shpeton Aaron nga vdekja duke i prere krahun në kohë