Eric Fogg

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Charles William Eric Fogg (21 Shkurt 1903 – 19 Dhjetor 1939) ishte një kompozitor anglez, dirigjent, dhe spiker në BBC. Punimet e tij të hershme janë ndikuar nga Igor Stravinsky, megjithëse punimet e tij të fundit huazojnë më shumë nga Granville Bantock, Richard Strauss, madje dhe William Walton. Shumica e muzikës së Fogg ka humbur.