Fakulteti i Mjekësisë Veterinare i Universitetit Bujqësor të Tiranës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Fakulteti i Mjekësisë Veterinare është themeluar në shtator të vitit 1952. Ai është pjesë e Universitetit Bujqësor të Tiranës dhe është qëndra e vetme universitare e edukimit veterinar në Shqipëri.