Filozofia natyrore

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search

Filozofia natyrore ishte studimi filozofik i natyrës dhe i universit fizik që ishte mbizotërues përpara zhvillimit të shkencës moderne. Ajo konsiderohet të jetë pararendës i shkencës natyrore.