Foto Stamo

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Foto Stamo (1916–1989) piktor shqiptar, ka lindur në Erind, Gjirokastër. Është vlerësuar dhe dekoruar nga Presidiumi i Kuvendit Popullor të Shqipërisë me titullin e lartë Artist i Popullit. Në fondin e Galerisë Kombëtare të Artit janë ruajtur 125 punime të Artistit të Popullit Foto Stamo.


Stub biografi.png Ky artikull që ka të bëjë me një biografi individi është i cunguar. Ju mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar atë.