Jump to content

Gjiri i Alaskës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
shtrirja e gjirit të Alaskës

Gjiri i Alaskës është gji detarOqeanin Paqësor i cili shtrihet në brigjet jugore të Alaskës, dhe shtrihet nga gadishulli i Alaskës dhe lumi Kodiak në perëndim deri te ishulli Aleksander në lindje.