Kategoria:US-gjeo-cung

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kjo është kategoria dedikuar artikujve të cunguar të gjeografisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Kategoria duhet të përmbajë sa më pak artikuj të jetë e mundur (në mos fare). Nëse shihni artikuj këtu, ju lutemi, mundohuni të zgjeroni përmbajtjen e artikullit për t'i hequr statusin si i cunguar. Ju lutemi, mos e fshini kategorinë dhe nëse në të nuk gjendet asnjë artikull.