Jump to content

Goleshi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Mali gjatë dimrit mbulohet me borë që shihet nga veriu.

Goleshi është një mal në Kosovën qendrore, 1,019 metres (3,343 ft) mbi nivelin e detit, afër qytetit të Fushë Kosovës dhe Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës Adem Jashari . Në mal buron një degë e lumit Drenica . Në krye, ka një qendër transmetimi FM-/TV.