Greatest Hits: My Prerogative

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

"Greatest Hits: My Prerogative" është përmbledhje e këngëve më të dëgjuara gjer në vitin 2004 të këngëtares Britney Spears. Albumi u realizua më 1 nëntor të vitit 2004 në Japoni, më 8 nëntor, 2004 më gjithë botën, dhe më 9 nëntor të vitit 2004SHBA dhe Kanada.

Këngë më të njohura në këtë album janë: