Informacioni në radion lokale

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Ky artikull dyshohet nga vërtetësia pasi nuk ka mjaft referenca ose nuk ka asnjë referencë.
Jeni të lutur të ndihmoni këtë artikull duke shtuar referenca dhe duke korrigjuar informacionet.


Informacioni në radion lokale : manual për gazetarët dhe redaktorët që punojnë në radiot lokale. Autori: Arben Muka. Botim i Institutit Shqiptar të Medias, Tiranë, 2002. Faqet e librit 122.

Në fokus është dinamika e aktivitetit të stacioneve lokale në Shqipëri, probleme të përditshmërisë, veçoritë e punës në redaksi, formatet më të përdorshme të informimit, por dhe pjesa thelbësore e legjislacionit, e detyrimeve financiare për to etj.