Arben Muka

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Liber-pyetje.svg
Ky artikull dyshohet nga vërtetësia pasi nuk ka mjaft referenca ose nuk ka asnjë referencë.
Jeni të lutur të ndihmoni këtë artikull duke shtuar referenca dhe duke korrigjuar informacionet.
Arben Muka.JPG

Arben Muka nga shtatori i vitit punon si korrespondent në Shqipëri për radion Deutsche Welle.

Më parë ishte reporter terreni dhe redaktor në Departamentin e Lajmeve në Radio Tirana, 1993-1997, ndërkohë që karrierën si gazetar profesionist e ka nisur si kryeredaktor i gazetës Studenti, nga janari 1988 deri në tetor 1993.

Vijon të aktivizohet nga viti 1999 si trajner dhe ekspert në Institutin e Medias në Tiranë.

Nga viti 2007 është pedagog i lëndës “Gazetaria në Radio” në Universitetin UFO në Tiranë.

Është diplomuar në Ekonomi, ka kryer kualifikimin shkencor Master i Nivelit të Dytë në Marrëdhëniet Ndërkombëtare dhe aktualisht ndjek Shkollën Doktorale për Shkencat e Komunikimit e Informimit në Universitetin e Tiranës.

Botime[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]