Kacarrumi i Presidentit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Liber-pyetje.svg
Ky artikull dyshohet nga vërtetësia pasi nuk ka mjaft referenca ose nuk ka asnjë referencë.
Jeni të lutur të ndihmoni këtë artikull duke shtuar referenca dhe duke korrigjuar informacionet.
Kacarrumi i Presidentit.jpg

Kacarrumi i Presidentit Autori: Arben Muka. Botim i “Brezi 22″, Tiranë, qershor 1992.

Vëllim me tregime dhe skica humoristike. Disa nga tregimet që përfshihen: “Pedagogu që gjerb shumë kafe”; “Tre të shtuna tek Abili”; “Kur lindi Partia…”; “Një gozhdë në shtëpi”; “Kacarrumi i Presidentit” etj. Pjesa më e madhe e krijimtarisë është botuar në fund të viteve ’80 në gazetën “Studenti”, apo shtypin e kohës. Në vëllim përfshihet dhe “Brezi 22″ dhe Brezi 22, një prezantim për projeksionin e gjeneratës rinore në fillim të viteve ’90.