Isuf Gjinali

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search

Isuf Gjinali (Tiranë, 1874 - 30 tetor, 1930) ka qenë ushtarak i Perandorisë Osmane dhe i shtetit shqiptar, më tej ministër i Luftës.

Biografia[edit | edit source]

Referimet[edit | edit source]